O nama

VIZIJA
Biti vodeći u RH u području  jačanja kompetencija odraslih osoba.

MISIJA
Znanje je moć.
S naših treninga polaznici odlaze moćniji za nove kompetencije preplavljeni osjećajem ugode.

 

Misiju namjeravamo ostvariti kroz podizanje svijesti o osobnom razvoju i nužnosti cjeloživotnog učenja kroz jačanje kompetencija odraslih osoba stalnim usavršavanjem kroz treninge, seminare, edukacije, savjetovanja koja organiziramo.

Naši predavači drže jezgrovite i jasne prezentacije, obogaćene praktičnim primjerima, sa snažnom interakcijom između polaznika i predavača.

Zaposlene osobe, treninzima i edukacijama, koje organiziramo, mogu ojačati, povećati i proširiti svoje kompetencije i time povećati učinkovitost, prilagodljivost i fleksibilnost potrebama poslodavaca i tržišta rada. Nezaposlene osobe mogu ojačati svoje kompetencije i time povećati šanse za zapošljavanje.

Ulažite u osobni razvoj ili ćete mahati svojim kolegama dok Vas pretječu!

Organiziramo usavršavanja iz javne nabave te pružamo usluge osposobljavanja i jačanja kompetencija rukovodnog i prodajnog osoblja, pomoć pri odabiru kadrova pri novom zapošljavanju, kao i edukaciju poslodavaca i ovlaštenika poslodavca za zaštitu na radu i zaštitu okoliša.

Budući da nismo ograničeni samo na vlastite trenere, pokrivamo širok spektar tema s najkvalitetnijim predavačima.Time su naši  treninzi i seminari aktualni, dinamični, zanimljivi i daju konkretnu dodatnu vrijednost.

Zaštita na radu i zaštita okoliša važan su dio naših treninga koje možete vidjeti na ovoj stranici.

Pored gornjih tema razvijamo i brend edukacije.eu gdje obrađujemo javnu nabavu i druge poslovne teme koje možete vidjeti ovdje.

Temeljni kapital: 300.000,00 kn uplaćen u cijelosti. Upisan u registar Trgovačkog suda u Zagrebu,             
OIB:82376202251 Direktor: Vinko Markanović, ing.el.tehn. IBAN:HR3023600001102746367 ZABA