Priznaje se za stalno stručno usavršavanje

Izradimo zajedno Procjenu rizika prosinac 23.

Izradimo zajedno Procjenu rizika prosinac 23. Specijalna ponuda
18.12.2023. od 10 - 16 sati

Online (Teams)

Temeljem Pravilnika ovaj program priznaje se kao stalno stručno usavršavanje uz obavezno prijavljivanje putem
Registra OVDJE 
za sudionike (koji su u obvezi stalnog stručnog usavršavanja stručnjaka ZNR)

 
Odgovornost za Procjenu rizika je na poslodavcu!
 
Jeste li čuli dobre novosti o tome što sve možete učiniti za kontrolu rashoda i povećanje prihoda vaše tvrtke ako sami radite Procjenu rizika?
 
Pozivamo da se prijavite (preko online prijave ili nas kontaktirate) na praktičnu radionicu, gdje ćemo Vam, korak po korak, pokazati kako izraditi Procjenu rizika sukladno s propisanim u Pravilniku, odnosno naučiti vas kako kontrolirati tijek i sadržaj Procjene rizika ukoliko ju za vas radi ovlaštena kuća.
 
Uložite u osobni razvoj ili mašite kolegama i konkurenciji dok Vas pretječu.
 

Procjena rizika je akt poslodavca kojim se analiziraju opasnosti, štetnosti i napori - jednom riječju procjenjuju rizici za život i zdravlje radnika na mjestu rada.

SVI poslodavci imaju mogućnost samostalno izraditi Procjenu rizika.

Ona mora biti izrađena točno onako kako je predviđeno Pravilnikom o Procjeni rizika ako ne želimo doći u probleme s inspekcijskim nadzorima. Naime, ukoliko Procjena rizika nije napravljena u skladu s navedenim Pravilnikom, u očima Zakona je isto kao da i nije napravljena i slijede sankcije.

Osobno sam poslodavac koji ispunjava formalne uvjete za izradu Procjene, no nisam siguran da ju znam izraditi, a da sadrži sve potrebno i da je napravljena u skladu s Pravilnikom o izradi Procjene rizika.


Pobrinite se da izgradite vlastite kompetencije za izradu Procjene rizika, smanjite izdatke za usluge vanjske tvrtke i izbjegnete posljedice mogućih nezgoda i sankcija.
 
Stručnjacima zaštite na radu ovaj program boduje se kao stalno stručno usavršavanje uz obavezno prijavljivanje putem Registra OVDJE.
 
Vaš profesionalni razvoj je u vašim rukama. Ne dopustite da vas kolege prestignu!
Prijavite se na savjetovanje i osnažite svoje kompetencije za sigurniju budućnost.
 
+ BONUS

Usklađivanje Procjene s Pravilnikom o zaštiti na radu radnika izloženih statodinamičkim, psihofiziološkim i drugim naporima na radu (NN 73-21).
 
Od vas očekujemo da iskoristite ovu jedinstvenu priliku da naučite kako izraditi najvažniji dokument iz zaštite na radu u suradnji s predavačem praktičarom koji će vam dati jezgrovite i jasne prezentacije potkrijepljene primjerima iz prakse uz interaktivni pristup s polaznicima.
Učeći na ovaj način bit će Vam jasno što vam je potrebno i na koji način izraditi ili kontrolirati izradu vaše Procjene rizika i uz to ćete dobiti i praktične primjere koje lako prilagodite Vašim potrebama.
 
Program i raspored rada pogledajte OVDJE.

Za online polaznike smo osigurali: potvrde, prezentacije i priloge u elektronskoj formi.
Za drugog i svakog idućeg polaznika iz iste tvrtke dajemo dodatni popust od 11,00 €+PDV

Redovna uplata do 16.12.2023. do 20 sati: 0,00 € + PDV

Specijalna ponuda za UŽIVO

0,00 € + PDV

Za uplate do 15.12.2023. do 16 sati

Redovna uplata za WEBINAR do 16.12.2023. do 20 sati: 184,00 € + PDV

Specijalna ponuda za WEBINAR

159,00 € + PDV

Za uplate do 15.12.2023. do 16 sati

*Webinar je online prisustvovanje savjetovanju iz Vašeg ureda ili kuće (čak i putem mobilnog uređaja ili tableta). Online pratite prijenos zvuka i prezentacije savjetovanja uz mogućnost postavljanja pitanja i sudjelovanja kao da ste tamo. Prisustvovanjem webinaru ostvaruju se brojne uštede za poslodavca i polaznika počevši od vremena, putnih troškova, dnevnica, prehrane itd. Nakon prijave na webinar dobit ćete link s "odobrenjem za pristup". Za pristup je dovoljno imati pristup internetu sa zvučnicima ili slušalicama.

Izvoditelji programa

Krešimir Petlić, dipl.ing.sig.

Kompetencije proizlaze iz 30 godina radnog iskustva i preko 20 godina rada u struci u različitim sustavima od trgovine, ugostiteljstva, građevinarstva preko tvorničke proizvodnje, pa do vođenje vlastite firme za zaštitu na radu. (Životopis)

Kome je savjetovanje namijenjeno?

  • direktorima / ravnateljima
  • vlasnicima poduzeća / ustanove
  • poslodavcima
  • ovlaštenicima poslodavca za ZNR
  • obrtnicima
  • specijalistima za ZNR
  • stručnjacima ZNR
  • povjerenicima radnika za ZNR

Upute za plaćanje

Uplate možete izvršiti na organizatora:

eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Remetinečki gaj 23B                     
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA
Tel: +385 99 433 9521
E-mail: info@znr.hr

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.

Pogledajte uvjete prijave i odjave