Tečaj s upisom u radnu knjižicu

Specijalist zaštite na radu

Specijalist zaštite na radu Popust za ranu uplatu Specijalist zaštite na radu
27.09. - 09.10.2021.

"Ulažite u osobni razvoj ili mašite kolegama dok Vas pretječu." 

Ako ste poslodavac, a ne ispunjavate uvjete za vođenje ZNR obvezni ste se osposobiti sami ili na osposobljavanje poslati svog ovlaštenika.
Ako ste radnik, osoba proglašena tehnološkim viškom (ili očekujete da ćete biti proglašeni) ili ste nezaposlena osoba, ovo je dobra prilika da promijenite svoj status te zadržite ili dobijete novo zaposlenje.

Zašto?
Trenutna situacija je upravo suprotna od one koju zakon predviđa.
Trenutno većina tvrtki ima angažirane vanjske specijaliste zaštite na radu, a to se sada ukida za većinu njih.

Program usavršavanja za poslove specijalista/ice zaštite na radu provodi se s ciljem da se polaznici usavrše sukladno potrebama za obavljanje poslova zaštite na radu za određenog poslodavca i/ili ovlaštenika poslodavca. 

Završetkom usavršavanja, polaznik ne mora polagati stručni ispit jer dobiva javnu ispravu kojom dokazuje ispunjavanje zakonskih obveza i stječe zvanje Specijalista zaštite na radu. Uvjerenje o usavršavanju se upisuje u e-radnu knjižicu i priznaje na teritoriju RH i cijele EU.

Kako se stječe status stručnjaka zaštite na radu, koje poslove možete obavljati nakon završetka usavršavanja, te program rada možete vidjeti ovdje.
Pozivamo Vas na takvo usavršavanje koje smo organizirali s partnerima iz EURO EDUKE ustanove za obrazovanje odraslih, koja ima ovlaštenje Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Republike Hrvatske za takvo usavršavanje.

Regulirajte svoje obveze iz ZNR kako bi mogli sami obavljati poslove ZNR time smanjili izdatke, i umanjili vjerojatnost nastanka povreda ili plaćanja kazni.

Usavršavanje započinje 27.09.2021. online u 17 sati. Teorijski dio bit će dovršen do 09.10.2021. Kraj cijelog usavršavanja bit će nakon dovršetka individualnih i grupnih konzultacija i polaganja ispita, a zavisit će o raspoloživosti polaznika i dogovorenoj dinamici. Upute za realizaciju i praćenje prijavljeni polaznici će dobiti neposredno prije početka nastave.    
Evo plana realizacije:

  • Obvezna teorijska nastava održavat će se u skladu s epidemiološkim mjerama tijekom dva tjedna u popodnevnim satima (od 17-20 sati) od ponedjeljka do petka te dvije subote po 7 šk. sati
  • Ostali dio programa provodi se kroz grupne i individualne konzultacije u dogovoru s predavačima
  • Na kraju se provodi završna provjera znanja
  • Planirani kraj obveznog teorijskog dijela je 09.10.2021.
  • Kraj cijelog usavršavanja bit će nakon dovršetka individualnih i grupnih konzultacija i polaganja ispita, a zavisit će o dogovorenoj dinamici

 

Redovna uplata do 26.09.2021. do 20 sati: 2.900,00 kn + PDV

SPECIJALNA PONUDA

2.390,00 kn + PDV

Za uplate do 24.09.2021. do 16 sati

Izvoditelji programa

Certificirani predavači partnerske ustanove EUROEDUKA

Kome je savjetovanje namijenjeno?

direktorima / ravnateljima

vlasnicima poduzeća / ustanove

poslodavcima

koordinatorima za zaštitu od bolesti COVID19

obrtnicima i radnicima

 

Upute za plaćanje

Uplate možete izvršiti na organizatora:

eMarker d.o.o.                                           
10000 Zagreb, Remetinečki gaj 23B                     
OIB: 82376202251
IBAN:HR3023600001102746367 ZABA
Tel: +385 99 433 9521
E-mail: info@znr.hr

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.

Pogledajte uvjete prijave i odjave