Stručno usavršavanje za poslove

Specijalist zaštite na radu

SPECIJALISTA ZAŠTITE NA RADU
02.11.2020.

WEBINAR

Online prijava

Ulažite u osobni razvoj ili mašite kolegama dok Vas pretječu.

Program usavršavanja za poslove specijalista/ice zaštite na radu provodi se s ciljem da se polaznici usavrše sukladno potrebama za obavljanje poslova zaštite na radu za određenog poslodavca i/ili ovlaštenika poslodavca.
Usavršavanje je namijenjeno osposobljavanju zaposlenih osoba koje već rade ili će raditi na poslovima zaštite na radu. Na usavršavanje se mogu prijaviti osobe s minimalno završenom srednjom školskom ili srednjom stručnom spremom koje će raditi kao stručnjak zaštite na radu I. stupnja u skladu s odredbama propisa iz ZNR, a program rada možete vidjeti ovdje. Evo plana realizacije:

  • Nastava će se održavati putem WEBINARA u popodnevnim satima (od 17-20 sati) od ponedjeljka do četvrtka
  • Petak je dan za konzultacije
  • Za polaznika koji je spriječen nazočiti nekom predavanju moguće je zatražiti i dobiti snimak predavanja kako ne bi nešto propustio
  • Nakon svake cjeline polaznici pišu seminarski rad
  • Za praktičnu nastavu vodi se dnevnik rada te rješavaju zadane situacije
  • Na kraju se provodi završna provjera znanja (online)
  • Planirani kraj usavršavanja je 15.12.2020. Uz uvjet da polaznik položi završnu provjeru

Polaznici koji uspješno završe usavršavanje mogu raditi kao stručnjaci zaštite na radu I. stupnja u tvrtkama do 49 zaposlenika, a u tvrtkama do 249 zaposlenika ako najmanje 80 % zaposlenika obavlja poslove s malim rizicima, odnosno  u svim tvrtkama iznad 49 zaposlenika kao drugi stručnjak odnosno član tima (uz stručnjaka II. stupnja).

Po završetku osposobljavanja, ove osobe ne moraju polagati stručni ispit. Završetkom specijalističkog osposobljavanja polaznik dobiva javnu ispravu kojom ispunjava zakonske norme i stječe zvanje Specijalist zaštite na radu I. stupnja što se upisuje u e-radnu knjižicu i priznaje se na teritoriju EU za poslove koje možete vidjeti ovdje.

Pozivamo Vas na takvo specijalističko osposobljavanje koje smo organizirali s partnerima iz EURO EDUKE koja ima ovlaštenje Ministarstva prosvjete, znanosti, kulture i športa Republike Hrvatske za izvođenje programa osposobljavanja. 

Regulirajte svoje obveze iz ZNR kako bi mogli sami obavljati poslove ZNR time smanjili izdatke, i umanjili vjerojatnost nastanka povreda ili plaćanja kazni.

Osposobljavanje se provodi ONLINE s početkom webinara 02.11.2020. i bit će dovšeno do kraja godine. Upute za realizaciju prijavljeni polaznici će dobiti neposredno prije početka nastave.    

Ako ste poslodavac, a ne ispunjavate uvjete za vođenje ZNR obvezni ste se osposobiti sami ili na osposobljavanje poslati svog ovlaštenika.
Ako ste radnik, osoba proglašena (ili očekujete da ćete biti proglašeni) tehnološkim viškom ili ste nezaposlena osoba, ovo je dobra prilika da promijenite svoj status te zadržite ili dobijete novo zaposlenje.
Zašto?
Trenutna situacija je upravo suprotna od one koju zakon predviđa.
Trenutno većina tvrtki ima angažirane vanjske specijaliste zaštite na radu, a to se sada ukida za većinu njih.

Redovna uplata do 31.10.2020. do 00 sati: 2.900,00 kn + PDV

SPECIJALNA PONUDA

1.590,00 kn + PDV

Za uplate do 28.10.2020. do 16 sati

Izvoditelji programa

Potvrđujemo održavanje

Predavači Euro eduke

Kome je savjetovanje namijenjeno?

direktorima / ravnateljima

vlasnicima poduzeća / ustanove

poslodavcima

radnicima

obrtnicima

Upute za plaćanje

Uplate možete izvršiti na organizatora:
Marker, obrt za informatiku i dizajn,
Sv. Duha 13, 34000 Požega

OIB: 94496076510

Tel/fax: 01 2020 294
E-mail: info@znr.hr
Mob: 099 433 9521

Žiro-račun/IBAN:
HR8323600001101951759 (ZABA)

Za izvršene uplate dobit ćete račun i potvrdu o odslušanom savjetovanju. Samo na zahtjev šaljemo predračun. Za račun su potrebni podaci uplatitelja uključujući OIB.

Pogledajte uvjete prijave i odjave